AddThis Social Bookmark Button
Contact

Laatste tweets


Loading..

Bezoekers

Artikelen bekeken hits : 147157

18-09-2011

LEMELERVELD –  Op zondag 18 september 2011 hebben Lyan Rensen en Jeroen Wessel namens ATB-Team Lemelerveld deelgenomen aan de finale wedstrijd van de NRW-MTB Cup in het Duitse Grafschaft, in de buurt van Winterberg. Op een parcours met vele hoogtemeters en een aantal technische afdalingen gingen de mountainbikers van start.

Lyan Rensen kende een goede start bij de Elite Dames. Ze kwam als snelste uit de startblokken. Na één ronde kwam Lyan op positie vijf door. Dit was tevens de positie waarop ze de gehele wedstrijd bleef rijden. Lyan finishte dus op een keurige 5e plek.

Jeroen Wessel ging van start bij de Elite heren. Hij kwam in een groep van vier te rijden voor plek zes. Mede door zijn eigen inspanning werd de groep als snel uitgedund tot twee. In de laatste paar ronden was bij Jeroen het beste eraf. Hij finishte als 7e en ging tevreden huiswaarts.

Volgend weekend wordt in Zoetermeer het Beneluxkampioenschap verreden. ATB-Team Lemelerveld zal hier met een aantal renners aan het vertrek staan.

SponsorsVolg ons op